13.10.2014

Syksy saapuu

Fiilistelin viikonloppuna syksyn värejä ja otin pihastamme kuvia muistoksi. Nyt kun talo on myynnissä, niin aika-ajoin mielen valtaan pieni alakuloisuus siitä, että luovumme silmäterästämme. Toisaalta sitä taas innostuu ajatuksesta, että pääsee suunnittelemaan seuraavaa kotia. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan auta muu, kuin ottaa kaikki irti aina ensimmäisestä taidonnäytteestämme. Perskuta, että olenkin tyytyväinen, että päädyttiin öljyämään terassit harmaiksi. Kiitos naapureiden, sieltä ollaan pari muutakin hyvää ideaa ammennettu.
Pihan kivet on muuten meidän uudelta tontilta. Oltiin nimittäin suunnittelemassa pihaa ja mietittiin, että mistä saataisiin hyviä kiviä. H hiffasi, että läheiseltä tontilta oltiin viemässä lavatolkulla kiviä pois ja tottahan niiden kohtalosta piti käydä tiedustelemassa. Niinpä niistä osa ajautui tähän pihaan. 


  
-K

2 kommenttia:

  1. Itserakentamasta on kyllä tosi haikeaa luopua! Itse teen tavallaan parhaillaan pitkää surutyötä kun jokainen juttu on täällä viimeinen. On viimeinen syksy, viimeinen talvi, viimeinen ruska... Mutta uusi tulee olemaan varmasti yhtä rakas :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haikea tosiaan kuvaa fiilistä täydellisesti! Myös epävarmuus, kun ei yhtään tiedä, jos tästä ykskaks "joutuukin" äkkilähdöllä häipymään. Toisaalta se on myös ensimmäinen etappi siihen, että uuden rakentaminen voi alkaa, eli tavallaan juhlan paikka :D Joku viisashan on sanonut, että koti on siellä missä sydän on, joten tällä ajatuksella eteenpäin! -K

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)