6.9.2015

Kuulumisia raksalta - nyt kun niitä taas on

Syy blogihiljaisuuteen on hyvinkin yksinkertainen. Ei ole ollut mitään kerrottavaa, ainoastaan sisuskaluja jäytävää "harmitusta". 

Talopaketti antoi odottaa itseään lähes 8 viikkoa alkuperäisestä aikataulusta. Syyksi kerrottiin tehtaan kiireet. Muilta tahoilta olemme kuulleet tehtaan kiireisiin johtaneita syitä. Niiden todenperäisyyttä emme ole lähteneet varmistamaan ja miksi olisimmekaan. Syyt ei käännä kelloa taaksepäin ja tuo kesää takaisin. 


Suurta harmitusta ei myöskään vähennä se, että vietimme talopaketin pystytyksen aikaan lomaa etelässä. Pitihän meillä alkuperäisen aikataulun mukaan olla silloin lattiavalut tehtynä ja sopiva hetki lomailla. Eli pääsimme seuraamaan tapahtumia whatsapp kuvien kautta. Hurraa... 


Harmiksemme voin myös todeta sen, että talopaketti ei suinkaan ole vielä sopimuksen mukaisessa valmiudessa. Asennusporukka on kuulemma lähtenyt jo toiselle työmaalle, mutta tulee ensi viikolla tekemään hommat loppuun. *kädet kyynärpäitä myöden ristissä*


Tässä kuitenkin makupaloja työmaalta. Toivottavasti päivitettävää saadaan jatkossa hieman nopeampaan tahtiin (onhan se jatkossa kiinni ainoastaan meidän omasta aikaansaamisesta). Mainittakoon vielä, että huomenna alkaa autotallin pystytys pitkästä! 
6 kommenttia:

 1. No jopas ootte pitkään saaneet odotella. Voi harmi. Mutta nyt on talo jo pystyssä ja katto päällä. Onnittelut siitä ja tsemppiä tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Joo kyllä katon saaminen on aina hieno virstanpylväs, etenkin kun jatkossa voi tehdä hommia myös sateensuojassa :D seuraava tavoite taitaakin olla talon saaminen lämpöä pitäväksi :)

   Poista
 2. ninnu/uudetnurkat7.9.2015 7.47

  Mitä onks Plania vaikeuksissa? Mielenkiintoista, sillä meidän naapuriin on tulossa kaksi firman taloa...toinen tullut jo, toinen ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin toimitusvaikeuksia, jos ei muuta. Mitään faktatietoa ei tosiaan ole antaa :/

   Poista
 3. Siis ihan älyttömän mageelta näyttää teidän talo jo nyt! Ja tsemppiä odotteluun, osaan kuvitella miten turhauttavaa se on. Itsellä asiat tapahtuu nopeasti ja silti kuumottaa kaikki odottelu.

  Plania on kuulemma rahavaikeuksissa Ainakin Raksakimppa Uusimaa -FB ryhmän kirjoitusten perusteella. Juuri siksi joutuvat kierrättämään asennusporukoita. Kannattaa nostaa meteli ja vaatia sovittuja toimitusaikatauluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset :) kyllä se omaankin silmään aika pirun hyvälle näyttää ;)

   Joo, samoja kommentteja ollaan mekin luettu. Haluaisin silti uskoa omaan veikkaukseen, joka ei tosiaan perustu faktatietoon. Kevät talvesta kuultiin, että talvella näytti uhkaavalle, että joutuvat sulkemaan tehtaan tai ainakin laittamaan porukkaa lomalle, kun tilauskanta oli niin huono. Tämän perusteella heräsi ajatus, että ovat pistäneet porukkaa pihalle ja sitten ovat tehneet ennätysmyynnit. Porukkaa ei voida karenssin vuoksi palkata, mutta taloja pitäisi kovaa kyytiä valmistua. Pullonkaulailmiö on valmis.

   Kuitenkin oma mielikuva Planiasta (ennen tätä sekoilua) oli varsin positiivinen. Harmi, että ovat saaneet asiansa näin pahasti solmuun.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)