Ketkä me?

Me (K -nainen ja H -mies) olemme tekniikan alalla työskentelevä nuori pariskunta. Harrastuksiimme kuuluu, noh, talonrakennus jaaa... no tietty rakentaminen. Toisinaan kun edellämainituilta kerkeämme, niin tykkäämme myös lasketella, matkustaa sekä golfata (H enemmän, K vähemmän). Ydinperheeseemme kuuluu myös täysivaltaisena jäsenenä shetlanninlammaskoira Nappe. Napen toimenkuvaan kuuluvat erilaiset laadunvalvontatehtävät (yleensä ruuan), lisäksi taittuu silppuu- ja kaivuu-urakointi sekä merkkaus. 

Kumpikaan meistä ei juurikaan omista taiteellista silmää ja luovuuskin on aika rajoittunutta. Jostain syystä olemme kuitenkaan saaneet aikaan jo yhden ihan kelpo kodin. Ja sisustaminen... mitä se on? jotain syötävää? Kaikkien ja myös omaksi ihmeeksi, meidän kotimme ei kuitenkaan näytä kirpparipöydälle! Siivousintoilijoitakaan me emme ole, joten kotimme saattaa "joskus" ulkopuolisen silmin vaikuttaa hieman epäsiistiltä. Meillä siis "tavarat hakevat vielä paikkaa".   


Tämä blogi on tavalliselta ihmiseltä toiselle tavalliselle ihmiselle sen suuremmin hienostelematta. Tervetuloa seuraamaan meidän toista rakennusprojektia.


Lisätiedot ja yhteydenotot? Meidät tavoittaa kommenttiosuuksien lisäksi myös sähköpostilla osoitteesta meidanresidenssi@gmail.com 2 kommenttia:

  1. Ompa ihana ja kekseliäs tuo banneri! Ja suloinen koira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kotini on linnani -meninkiähän tässä yritetään hakea, kun vanhasta luopuu ja uutta yrittää aloittaa. Meillä ei koti ole niin paikkaan sidottu, vaan kaikkeen siihen mitä kotiin kuuluu. Nappe on luonnollisesti yksi suurimmista osista sitä. Meidän paras hulivili karvanaama :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)