2.12.2015

Autotalli

Onpa unohtunut mainita, että meillä on nykyisin myös autotalli... ollut jo hyvän tovin. Pystytyksessä kesti pyöreästi kaksi viikkoa yhdeltä mieheltä. Siis YH-DEL-TÄ mieheltä. Tässä vaiheessa lienee siis sopiva hetki kiittää Interindex Oy:n kavereita hyvästä työstä. Heidän toimestaan meille rakentui kellarikerros ja autotalli, asentui kellarin ikkunat ja ovet sekä viimeisimpänä muttei vähäismpänä rappaus. Ai niin ja keittiön ikkunakin tuli siirrettyä oikeaan korkoon! Ei nimittäin ollut aikaa jäädä odottelemaan talotehtaan selvitystä asiasta, kun rappaustyöt odotti. 

Interindex oli meille entuudestaan täysin vieras yritys, johon H törmäsi kilpailuttaessaan kellarin rakennustöitä. Jälkiviisaana H on jo voivotellut, että jos olisi tiennyt, niin olisi annettu koko talo runkotyöt heille. (Täällä siis edelleen hakataan päätä seinään Planiatalon kanssa.) Rohkenenpa veikata, että heidän palveluitaan tullaan käyttämään vielä projektin myöhemmissäkin vaiheissa. 


Tarkkasilmäiset ehkä huomasi, että autotalli ei ihan vielä ole lopullisessa kuosissaan. Kuvassa näkyvät villat ollaan jo laitettu seiniin. Höyrynsulkumuovi ja koolaukset ollaan myös saatu askarreltua, että levytystä ja ovia vailla on tämä projekti tällä hetkellä.

-K

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)