17.11.2015

Syksyn värissä

Syksyn mittaan meillä ollaan oltu erityisen kiinnostuneita sääennusteesta. Ensimmäisen kylmemmän jakson jälkeen rappaus jatkui kuitenkin normaalisti ja meidän residenssi on nyt hetken ollut syksyn värissä. Nokkelina maalattiin räystäs- ja otsalaudat samaan aikaan, "kun telineetkin oli just sopivasti paikoillaan". Tosin telineet olivat paikkapaikoin niin henkimaailmanvehkeitä, että muutamat kohdat jäivät maalitta ihan vaan puutteellisista työturvallisuus olosuhteista johtuen.
Värin valinta tuotti alkuun hieman vaikeuksia sillä Ceresitin värikartta oli punaisten osalta melko suppea. Haluttiin ehdottomasti viininpunainen, ei punaruskea tai -oranssi vaan syvä viininpunainen. Rapparit tekivät kolmesta valitsemastamme väristä mallit ja päätös oli nopeasti tehty. Ennakkosuosikki siis osoittautui ehdottomasti parhaaksi vaihtoehdoksi. 

Mainittakoon vielä, että punainen on meillä kaavassa määrätty, eikä siis välttämättä olisi ollut väri johon päädymme, jos koko Tikkurilan värikartasta oltaisiin saatu valita. 

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)